Fülesbagoly

Slágergyanús az új Hiperkarma-dal

2016. június 27. - matesas

Még csak a stúdiómunkálatokba hallgathatunk bele, a készülő dal címét sem ismerjük, de abban biztosak vagyunk: a Hiperkarma rajongóinak nagyon be fog jönni az új nóta. Miért? Mert annyira, de annyira hiperkarmás...

hiperkarma.jpg

A Hiperkarma a Facebook-oldalán osztotta meg a SuperSize Recording stúdió által közzétett felvételt, amely a zenekar stúdiómunkálataiba enged bepillantást. A kiadó azt írja, hogy a Hiperkarma két dalt rögzített náluk a hamarosan megjelenő EP-re. A felvételeket külsős hangmérnökként Scheer „Max” Viktor vezette, tőle egyébként a keményebb vonal sem áll távol, többször közreműködött az Ektomorf vagy a Tankcsapda lemezein is. A bagoly első benyomása a dalról igen kedvező, elsőre a Neurotic Brék című dala ugrott be hangulatilag, de persze a karma-szerzeményből még csak egy nagyon rövid részlet ismert, úgyhogy nem akarunk elhamarkodott ítéletet hozni. A Hiperkarma a tervek szerint jövő tavasszal jelenteti meg új nagylemezét, a zenekar őszinte híveként csak annyit mondhatunk: már nagyon várjuk!

Hiperkarma - Senkitöbbet:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr868848340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása