Fülesbagoly

Visszatér a Slipknot eredeti dobosa?

2016. június 21. - matesas

Testvéreiként tekint egykori zenésztársaira és már egyáltalán nem zárja ki a visszatérés lehetőségét Joey Jordison, a Slipknot egykori dobosa. Az iowai szupercsapat Joey-val ért a csúcsra, három éve váltak el útjaik egymástól.

joey.jpg

Minden bizonnyal örömteli fordulatot jelentene a Slipknot-rajongók számára, ha Joey Jordison visszatérne a zenekarba. Jordison dobtudásával és páratlan színpadi showjával is nagy kedvenc, elég ha csak arra a látványelemre gondolunk, amikor a székbe csatolva magát 90 fokba megbillen az egész dobszínpad, miközben ő teljes erővel csépeli a bőröket. Jordison a napokban a Metal Hammernek nyilatkozott, azt mondta, hogy egy idegrendszeri betegség miatt hagyta el a zenekart, de nem zárkózna el a visszatéréstől.

– Ők a testvéreim, szeretném látni és megölelni őket és érezni azt az energiát, mint amikor még kiba...tt fiatalok voltunk. Ha felmerülne a közös munka lehetősége, szeretném, ha azt személyesen beszélnénk meg. Nagyon örülnék, de ez egyelőre a jövő zenéje - mondta Jordison, aki azt is elárulta, hogy nagyon tetszett neki a banda utolsó, már nélküle elkészített lemeze, a .5: The Grey Chapter.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr338828948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása