Fülesbagoly

Kiakadt a Pantera a lelőtt énekesnő miatt

2016. június 13. - matesas

Kísérteties a hasonlóság Christina Grimmie, a The Voice fiatal sztárjának meggyilkolása és Dimebag Darrell, a Pantera legendás gitárosának 12 évvel ezelőtti lelövése között. A Pantera most egy közleményben fejezte ki mérhetetlen keserűségét.

dimebag-christina.jpg

Dimebag és Christina

Sokkolta a zenei világot, amikor múlt pénteken a 22 éves Christina Grimmie-vel több lövés végzett, amit egy fiatal férfi adott le rá és rajongótáborára, miközben Christina autogramot osztogatott Orlandóban. A lány testvére azonnal az elkövető után eredt, aki dulakodás közben öngyilkos lett. A hatóságok azóta azonosították a 27 éves férfit, Kevin James Loibl tettének oka még ismeretlen.

A Pantera zenekar a Facebook-oldalán írt a történtekről.

„Szomorúak és csalódottak vagyunk, Christina Grimmie-t ugyanúgy lőtték le, mint Dimebag Darrell-t. Dime meggyilkolása után mindannyian azért imádkoztunk, hogy a zeneipar (klubtulajdonosok, szponzorok) tegyen valamit és védje meg a művészeket a pisztollyal hadonászó fanatikusoktól. Sajnos nem ez a helyzet, és más csillagoknak is az élettükkel kellett fizetnie. Valamit változtatni kell! Nyugodj békében Christina és nyugodj békében Dime, Jeff Thompson, Erin Halk és Nathan Bray.”

Christina Grimmie popkarrierre készült, de az internet több felvételt is megőrzött, amelyekről érezhető, hogy a fiatal lány a rock-metal műfajt is tisztelte. Korábban a testvérével előadta a System Of A Down Lonely Day és a Stone Sour Trough Glass dalait. Megmutatjuk nektek, mi így emlékezünk az értelmetlen erőszak áldozatára. 

System Of A Down - Lonely Day:

Stone Sour - Trough Glass:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr808806202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása