Fülesbagoly

Íme a legkülönlegesebb System Of A Down feldolgozás

2016. június 10. - matesas

Így még sosem hallottuk a System Of A Down klasszikusát, az Aerials-t. Íme, egy fantasztikus feldolgozás, örmény komolyzenészek játszák a dalt, nem véletlen, hogy ez a megszólalás elnyerte SOAD elismerését is.

system_1.jpg

– Ez a kedvenc feldolgozásom az Aerials-ról. Íme, a fiatal és nagyon tehetséges Naregatsi orchestra, béke, Serj - ezt írta ki Twitter fiókjára Serj Tankian, a SOAD énekese, az elismerő szavakat az együttes Facebook-oldala is megosztotta. Az Aerials tényleg gyönyörűen szól az örmény Naregatsi Művészeti Intézet hallgatóinak előadásában. A Naregatsiról érdemes tudni, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a hagyományok ápolására, évente sok-sok gyermek csatlakozik az intézethez, hogy olyan területeken vehessen részt az oktatásban, mint a zene, tánc, színház, idegen nyelv, fényképezés , költészet, hímzés, fametszés. A System Of A Down tagjai is örmény származásúak, és alighanem nagyon büszkék, hogy ilyen szeretet árad feléjük „hazulról”.

Ez pedig az eredeti:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr628797634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása