Fülesbagoly

Hallottál már Motörhead-et country stílusban egy metallegendától?

2016. május 25. - matesas

Ez aztán jó kis szülinapi buli lehetett. A Testament énekese, Chuck Billy a barátainak dalolt egy rockabily-country zenekar oldalán, az alkalmi társulat a Motörhead Ace of Spades című számát adta elő, hibátlan összhangban.

chuckbilly.jpg

A Testament énekes, Chuck Billy remekül érezte magát egy születésnapi összejövetelen. A felvétel alapján a rögtönzött koncert helyszíne alighanem egy veranda lehet, Chuck egy szivarral a szájában állt a mikrofonhoz és énekelte el a Motörhead egyik klasszikusát, az Ace of Spades-t. Chuck háromtagú kíséretét egy bizonyos Outlaw Cash Prophets nevű banda adta, róluk annyit lehet tudni, hogy rockabily és country zenét játszanak. Az alkalmi zenekar egyébként remekül szólt, Chuck úgy formázta át a számot, mintha Johnny Cash adta volna elő.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr288745638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása