Fülesbagoly

Koncert közben meghalt a Megadeth volt dobosa

2016. május 22. - matesas

A zene volt az élete és a halál is zenélés közben érte. Szombaton éjjel szívinfarktus következtében elhunyt Nick Menza. Az 51 éves dobos a Megadeth legsikeresebb korszakában püfölte a bőröket a bandában.

nick-menza.png

Menza szombaton éjszaka Los Angelesben lépett fel Ohm nevű zenekarával, amikor elvesztette eszméletét, és már nem lehetett visszahozni őt az életbe. A dobos halálhírét együttese, valamint Dave Mustaine is megerősítette a Facebookon és a Twitteren.

Menza 1989 és 1998 között dobolt a Megadeth-ben, négy albumon - a Rust In Peace, a Countdown To Extinction, a Youthanasia, és a Cryptic Writings - működött közre, és a rajongók szerint is döntő szerepe volt a Megadeth klasszikus és legjobb felállásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr498738548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása