Fülesbagoly

Hamisan játszunk hamis Beatles-t

2016. május 20. - matesas

A Melvins hamarosan megjelenő új lemezén helyet kap egy Beatles-feldolgozás is, Buzz Osborne és csapata az 1966-os Revolver albumról választott. Az I Want To Tell You eredeti verziója is kicsit hamiskásan szól az énekes szerint - Osborne legnagyobb örömére.

melvins.jpg

Az extravagáns Buzz Osborne sosem a tökéletesen képzett hangjáról volt híres, és a Melvins sem lépett még fel a milánói Scalaban. Ezért is tűnik testhezálló feladatnak egy olyan dal feldolgozása, amely véleménye szerint már eleve hamisan szól. A június elején megjelenő új Melvins albumon, a Basses Loaded-on egy különleges feldolgozás is szerepel, a Beatles egyik legsikeresebb lemezéről választott dalt.

– Már régóta fel akartam dolgozni az I Want To Tell You című szerzeményt, a szám varázsa számomra abból fakad, hogy egy kicsit hamiskás benne az ének. Tudvalévő, hogy nekem sosem volt problémám a hamis hangokkal - tréfált Osborne.

A Melvins-Beatles kötődés egyébként nem új keletű, korábban Paul McCartney szerzemény, a Let Me Roll It alakult át Osborne-ék őrült agytekervényein, és a Fülesbagoly úgy véli: a végeredmény akkor is, most is hallgatható, szerethető.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr928734626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása