Fülesbagoly

A Slipknot után is dobcuccot amortizál Joey Jordison

2016. május 19. - matesas

Május elején új banda létrehozását jelentette be Joey Jordison, a Slipknot egykori dobosa. A Vimic-et hat zenész alkotja, elkészítették első videójukat, sőt, év végére piacra dobják első nagylemezüket is.

vimic.jpg

Előbb feloszlatta a Scar the Martyr-t, majd szinte ugyanazzal a felállással bejelentette a Vimic megalakulást Joey Jordison. A Martyr csapatához képest annyi a változás, hogy egy új énekest vett be a zenekarba és a banda kiegészült egy billentyűssel is. Jordison több kreativitást remél az új együttestől, de érezhetően nem szakít saját hagyományaival. A most kiadott She Sees Everything című szám egy igencsak darálós darab, Joey nem lassított a Slipknotban megszokott tempóhoz képest. A rajongói kommentek túlnyomóan pozitívak, igaz, akadnak fanyalgók is, akik szerint az originalitás és kreativitás nem fedezhető fel a Vimic-ben, az új szám hangzása pedig valahol félúton jár a Slipknot és a Disturbed között. Íme, a nóta, mindenki ítélje meg maga...

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr148732092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása