Fülesbagoly

Felesége szex-rehabra küldi Ozzyt

2016. május 18. - matesas

A békülés már megvolt, Sharon megbocsátott csalfa férjének, ám úgy tűnik, Ozzy Osbourne előtt még egy kemény feladat áll. A jólértesültek úgy tudják: Sharon feltételt szabott szexfüggőségben szenvedő urának. Irány a rehab!

ozzyszex.jpg

Néhány hete még attól volt hangos az amerikai bulvármédia, hogy Ozzy és Sharon útjai végleg elválnak, az asszony megelégelte a rocksztár kicsapongó életmódját és nem nyeli be, hogy Ozzy megcsalta őt egy fodrásznővel. Aztán napokig Ozzyért aggódott a világ, az énekesnek egyszerűen nyoma veszett, míg a paparazzók rá nem bukkantak a kies Los Angelesben, láthatóan teljes nyugalommal sétáltatta ölebét. Jött a békülés, Sharon visszafogatta a bűnbánó Ozzyt, az Ozzfesten már együtt mutatkoztak.

Ám a történetnek nincs vége. A korántsem mértékadó Blabbermouth szerint Sharon a béke fejében azt követeli férjétől: kezeltesse szexfüggőségét és feküdjön be egy rehabilitációs központba. A jólértesültek szerint már ki is nézték Ozzynak a megfelelő intézményt, ugyanott pátyolgatnák, ahol a világhírű golfozó, Tiger Woods is kezelték - hasonló problémák miatt. Szexelvonón egy rock and roll sztár? Hová süllyedt a világ?

(Az elmés fotómontázst a metalsucks.net készítette)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr708728436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gazz 2016.05.19. 14:52:59

Faszlakatot Ozzyra, aztán a kulcs legyen Sharon nyakláncán.
süti beállítások módosítása