Fülesbagoly

Szitárral a metal nagyon odacsap

2016. május 16. - matesas

Rishabh Seen indiai szitárművészt megihlette a progresszív metal, a keleti zenészt a nyugati műfaj egyik legnagyobb csillaga, az Animals As Leaders egyik agyletépő száma, a Ka$cade fogta meg, és egy hihetetlenül jó feldolgozást készített belőle.

maxresdefault.jpg

Az Animals As Leaders a progresszív metal egyik kiemelkedő bandája, és úgy tűnik, hogy a hatásuk igen messzire elér. Rishabh Seen elragadtatva beszélt a zenéjükről, egyben megindokolta, miért érezte úgy, hogy ennek a muzsikának szitáron is meg kell szólalnia.
- Az indiai zene nagyon szorosan kapcsolódik a természethez, nagyon organikus, nagyon élénk és nyers, és tele van különböző emberi érzelmekkel és hangulatokkal. Amikor az Animals As Leaders Ka$cade című dalát hallgatom, mindig azt érzem, mintha a hegyek hívnának, amikor eljátszom ezt a dalt, becsukom a szemem, és nagyon közel érzem magam a természethez. Ez a darab lélegzik.

Rishabh Seen:

Animals As Leaders:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr78722874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☉ ☾ 2016.05.19. 22:52:23

Rishabh Seen NEM szitárművész 18 évesen... esetleg tanuló.

Egyébként érdekes ez a megközelítés, de rettenetesen vacak úgy ahogy van.

Dzsontra Volta 2016.05.21. 21:01:05

Lehetne jó is, ha tudna játszani azon a lopótökön és nem fogna mellé minden második akkordot.
süti beállítások módosítása