Fülesbagoly

Corey már gyúrja az új Stone Sour lemezt

2016. május 11. - matesas

Az idei esztendő a Slipknot-é, ám jövőre a Stone Sour-ra összpontosít Corey Taylor. Az énekes roppant lelkesen beszélt a Sour következő nagylemezéről, Corey szerint 2017-ben összerakják az anyagot, várhatóna januárban vonulnak stúdióba.

stone-sour.jpg

Corey Taylor a Loudwire-nek adott interjút, kijelentette, hogy számára a legnagyobb kihívás idén a Slipknot turné, amelyet Marilyn Mansonnal bonyolítanak. De néhány havonta összejön a Stone Sour tagjaival is, és ilyenkor dalokat írnak. Eddig körülbelül 15 nótát írtak meg, ezeken kívül még 10 elkészítésével számolnak. A Stone Sour 2017-et célozta meg az új album piacra dobására.

– Remélhetőleg januárban vagy februárban stúdióba vonulhatunk. A hangzás szerintem fantasztikus lesz. Tartalmaz majd metal elemeket, lesz benne hard rock és punk is - árulta el Taylor.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr138707596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása