Fülesbagoly

Kutyát sétáltatott az eltűnt Ozzy

2016. május 10. - matesas

Ozzy Osbournet nem kell félteni. A fél világ napok óta az eltűnt legendáért aggódott, a felesége kidobta otthonról és Ozzynak nyoma veszett. De nyugi, a Sötétség Hercegét nem olyan fából faragták, hogy kárt tegyen magában, hiszen mellette van megértő kiskutyája.

ozzy-kevin-winter.jpg

Vajon hová fejlődik Ozzy családi szappanoperája? Mi lesz a következő részben? Most ugyebár ott tartunk, hogy Ozzy feleségénél betelt a pohár, Sharon megelégelte 68 éves ura kicsapongásait, és kiadta az útját Ozzynak. Az ok meglehetősen prózai: kiderült, hogy Ozzy jó ideje csalja a feleségét egy fodrásszal. Ez volna Ozzyék életében az első félrelépés? Aligha, mindenesetre az amerikai bulvársajtó jól elcsámcsog a történeten, a folyton témát szolgáltató Ozzyék pedig így újra a címlapokon szerepelnek.

Talán Ozzy eltűnését sem kell olyan komolyan venni, mint ahogyan azt a hírfaragók beállították. A Black Sabbath ikonja nem bujdokolt el a világ végére, a paparazzók Los Angelesben bukkantak rá, és rögtön le is fotózták, bizonyítékot szolgáltatva arra, hogy Ozzy él és virul. Épp kiskutyáját sétáltatta, amikor a fotográfusok rajta ütöttek. Most újra Sharonon a sor a kinyilatkoztatásra, de elnézve ezt a szappanoperát, akár mérget is vehetnénk rá: lesz itt még békülőshow.

ozzy.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr318701532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása