Fülesbagoly

Rocksztárok is szerepelnek az új Twin Peaks-ben

2016. május 05. - matesas

Eddie Vedder és Trent Reznor is szerepet kap a 2017-ben érkező Twin Peaks folytatásban, azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a két rocksztár milyen karaktert fog alakítani. Veddernek már van színészi gyakorlata, Reznor azonban a misztikus sorozatban fog debütálni.

eddietrent.jpg

Folytatás készül David Lynch őrült klasszikusához, a Twin Peakshez. A sorozat a képernyőhöz szegezte a ’90-es évek tinédzser generációját (is), Lynch misztikus, félelmetes hangulatot teremtett az egytől-egyik furcsa karakterekkel, és Angelo Badalamenti baljós muzsikájával. A Showtime közzétette a jövőre ígért folytatás szereplőlistáját, 217 színész nevét hozták nyilvánosságra. A régi csapatból többek között visszatér a Cooper ügynököt megformáló Kyle MacLachlan, azonban lemaradt a listáról Lara Flynn Boyle (Donna), Piper Laurie (Catherine) és Michael Ontkean (Truman seriff).

A stábtagok között feltűnik Trent Reznor, a Nine Inch Nails frontembere és Eddie Vedder, a Pearl Jam énekese is. Arról egyelőre nincs hír, hogy ők milyen karaktert formáznak meg, de egészen biztos, hogy jól belesimulnak majd a Twin Peaks világába, kellően elvetemült figurák ahhoz, hogy akár Bob örökébe léphessenek.

Reznornak nincs színészi tapasztalata, ellenben Vedder már három filmben is szerepelt. Az 1992-es Facérokban zenésztársaival, Jeff Amenttel és Stone Gossarddal tűnik fel. Egy interjú erejéig a Hype! című 1996-os dokumentumfilmben is szerepel. Majd ismét magát alakítja a 2007-es Walk Hard: The Dewey Cox Story-ban.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr638688132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása