Fülesbagoly

Médiatrükk vagy tényleg lehallgatták Axl Rose-t?

2016. május 03. - matesas

Kiszivárgott egy felvétel az AC/DC és Axl Rose közös próbájáról. Bár a félperces videó egy titokban rögzített szkeccsnek van feltüntetve, jóval inkább valószínű, hogy Axl Rose zseniális sajtósai forralták ki, miképp fokozhatnák az érdeklődést a közelgő turné iránt.

axl.jpg

Axl Rose médiaszakemberei igazán jó munkát végeznek az elmúlt hónapokban. Először a Guns ’N Roses újraalakulását adagolták patikamérlegen, a rövidke hírekkel nőttön nőtt a kíváncsiság, aztán jött a hivatalos bejelentés, az újabb és újabb turnédátumok, egy-egy twitterre vagy Facebook-ra elhelyezett fotó.

Aztán robbant a következő bomba: kiderült, hogy a zenekartól eltanácsolt Brian Johnson helyét Axl veszi át az AC/DC nyári turnéján. Mit ad Isten, egy élelmes fotós azt a pillanatot is elkapta, amikor Rose elhagyta a zenekar próbatermét, majd a Guns egyik fellépésén Angus Younggal nyomtak el két AC/DC nótát.

Nos, most itt az újabb „kedvcsináló”, egy meg nem jelölt helyen és időpontban rögzített felvétel, amelyen jól hallható, amint Axl a Thunderstruck-ot nyomja. A videó május 1-én került fel a youtube-ra, azóta már több, mint 308 ezren látták. Tehát jól működik a médiagépezet, ha egy üzlet beindul, kis pénz, kis foci, nagy pénz, nagy foci.

Íme a videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr488682498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása