Fülesbagoly

Feladja a remetelétet a szexi basszusgitáros?

2016. április 28. - matesas

D'Arcy Wretzky, a Smashing Pumpkins csinos basszusgitárosa 1999-ben gyakorlatilag eltűnt a radarról, a titokzatos hölgy azóta Michiganban él a rivaldafénytől elzárkózva. A BlastEcho most megszólaltatta D’Arcyt, aki elárulta: egykori zenekara érdeklődést mutat visszatérése iránt.

darcy.jpg

A Smashing Pumpkins rajongói a mai napig visszasírják D’Arcyt, a szexi, karakteres szőkeséget, aki nem csak megjelenésével vonta magára a figyelmet, hanem zenei sokszínűségével is hozzájárult ahhoz, hogy a SP a 90-es évek egyik legsikeresebb csapata lehessen. Amint arról már a Bagoly is beszámolt, a Pumpkins háza táján mostanság nagy a mocorgás, a frontember Billy Corgan azon fáradozik, hogy összehozza az eredeti felállást. Jimmy Chamberlin dobost már sikerült visszacsábítania, sőt, az elmúlt hetekben James Iha gitáros is vendégszerepelt a Los Angeles-i és Chichago-i koncerten. De mi a helyzet D’Arcyval?

A mostanság teljes elvonultságban élő hölgy elárulta: a zenekar részéről már négy alkalommal érkezett megkeresés, de egyelőre nem tudott rá határozott választ adni. Corgannel 1999 óta nem beszélt, egyedül Iha-val tartja a kapcsolatot.

– Ez egy nagyon bonyolult ügy, egyelőre nem tudok mit mondani. 12 évet töltöttem el a srácokkal, az ilyesmi ritkán történik meg az emberrel, és tényleg hiányzik ez az érzés - tette hozzá sejtelmesen D’Arcy.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr58669736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása