Fülesbagoly

Ezzel a mordállyal lőtte főbe magát Kurt Cobain

2016. március 18. - matesas

A Seattle-i rendőrség fotókat tett közzé arról a puskáról, amellyel Kurt Cobain főbe lőtte magát 1994. április 8-án. A nyomozók továbbra sem hisznek a zenész halálát körüllengő összeesküvés elméletekben.

nirvana.jpg

Eddig a rendőrség még sosem mutatta meg azt a fegyvert, amely kioltotta Kurt Cobain életét. A Nirvana legendás frontemberének halála óta már 22 év telt el, de sok rajongó a mai napig szentül hiszi, hogy Kurt gyilkosság áldozata lett, amely mögött felesége, Courtney Love áll.

Most egy Seattle-i detektív, Michael Ciesynski állt a nyilvánosság elé és megmutatta a puskát. A rendőrség 2014-ben javarészt a közvélemény nyomására újraindította a nyomozást Kurt halála ügyében, de továbbra sem talált arra utaló bizonyítékot, hogy Cobain összeesküvés áldozata lett. Michael Ciesynski azt mondta a CBS News-nak, hogy teljesen biztosak benne, hogy Kurt Cobain önkezével vetett véget életének.

kurt-shotgun-1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr208492670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökönrúgott Feleségek 2016.03.19. 19:13:29

Ezzel hogy tudta fejbelőni magát, mikor (a híres kép szerint) a megtalálásakor rajta volt a cipője? Ilyen hosszú kezei voltak?

gigabursch 2016.04.09. 09:10:19

Részletes elemzés és háttérvizsgálat itt:
konteo.blogrepublik.eu/2014/09/09/kurt-cobain-halala/
A kommentek is adalékok.
süti beállítások módosítása