Fülesbagoly

Chris Cornell két lovat ül meg egyszerre

2016. március 09. - matesas

2016 fontos esztendő Chris Cornell szólókarrierjében, az énekes hamarosan világ körüli turnéra indul. Ugyanakkor a jellegzetes hangú frontember nem hanyagolja el anyazenekarát, a Soundgardent sem, a seattlei bandával már készítik új albumukat.

chriscornell.jpg

Chris Cornell fantasztikusan sikeres pályafutást tudhat magáénak. Cornell csúcsra ért a Soundgardennel, a Temple Of The Doggal és az Audioslave-vel is, és amikor szólóban nyomja, a rajongók akkor sem pártolnak el mellőle. Tavaly szeptemberben megjelent lemeze, a Higher Truth nem csak a közönség, hanem a kritikusok tetszését is elnyerte, Cornell idén világ körüli turnén népszerűsíti az anyagot.

Ugyanakkor a régi rajongók számára örvendetes hír, hogy Cornell nem hanyagolja el a Soundgardent sem. Tavaly december óta folynak az új lemez stúdiómunkálatai, a megjelenés dátumáról egyelőre nem lehet tudni. Cornell nemrég a két projekt közötti egyensúlyozásról beszélt.

– Nagyszerű, hogy képes vagyok egyszerre építeni a szólókarrieremet és részese maradni a Soundgardennek. Ez a képesség tesz szerencsés előadóművésszé. Amint a turnéciklus befejeződik, ismét a Soundgarden dalokon dolgozom - jelentette ki Cornell.

A Soundgardenről ma a nosztalgia hangján is meg kell emlékezni. 22 éve jelent meg a zenekar legsikeresebb lemeze, a Superunknown. Tulajdonképpen ez az album emelte a bandát olyan magasságba, hogy egy lapon emlegessék a seattlei nagyokkal, a Nirvanaval, az Alice In Chainsstel és a Pearl Jammel. Az album olyan felejthetetlen dalokat tartalmazott, mint a Fell On Black Days, a Spoonman vagy az abszolút mainstreammé váló Black Hole Sun. Szép idők voltak, aranykor.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr718456396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása