Fülesbagoly

Bérczesi Robi maximumra kapcsolt

2016. február 13. - matesas

Igen tevékenyen indul a 2016-os év Bérczesi Robi számára, a Hiperkarma frontembere ezúttal másik zenekara, a Biorobot új lemezét mutatta be, miközben a Karma körül is készülődik valami. Legalábbis az együttes facebook-os bejegyzéseiből erre lehet következtetni.

berczesi.jpg

Forrás: Bérczesi Róbert facebook

Néhány napja látható a Biorobot új videója, az Annyi még egy kellemesen slágeres nóta, a szokásosan pörgős és szellemes Bérczesi-szövegekkel. Pedig a Biorobot sokáig tetszhalott állapotban leledzett, ám idén februárban megint aktivizálódott, és készül egy új lemez is, amelynek a bemutatója pénteken volt az Akvárium Klubban. 

Viszont nem csak a Biorobot, hanem a Hiperkarma is készülődik, a zenekar hivatalos Facebook-oldalán azt írta, hogy „egészen meglepő új dalokkal jelentkezünk idén tavasszal”. Egy másik bejegyzésben is utalnak arra, hogy mozgalmas esztendő lesz az idei, ott azt írták, hogy a nyári koncerteken „új dalok, új látvány, új sound” várható. A lemezbemutató július 9.-én lesz a Budapest Parkban. Nos, ez igen izgalmasan hangzik, a Hiperkarma eddig sem az unalomról volt híres, számomra az első lemezük örök kedvenc marad, de kifejezetten kedvelem az utolsó albumukat, a 2014-es Konyharegényt is. Bérczesi Robi tehát maximális fordulatszámra kapcsolt, és ezzel mi csak jól járhatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr818387786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása