Fülesbagoly

Mindjárt kész az új Metallica lemez?

2016. február 09. - matesas

A Metallica él, létezik, koncertezik, de a rajongók most már nagyon kiéheztek egy új stúdióalbumra. Persze egy olyan banda sosincs könnyű helyzetben, amely az élő legenda státuszt viseli, magasak az elvárások, fércmunkával nem lehet előrukkolni. metallica.jpg

Majdnem kész az új Metallica album, erről James Hetfield frontember beszélt a napokban, mondandója mindazonáltal meglehetősen talányosra sikeredett. Valójában nehéz eldönteni, hogy mennyire komolyan vehető, bár néhány interneten terjengő videó tanulsága szerint a banda néha valóban megfordul a stúdiókban. Hogy az új lemezt már esetleg 2016-ban meghallgathatjuk?

Nos, erről Hetfield a következőket mondta: 

„Dolgozunk egy új anyagon, az elmúlt húsz év során [nevet] dolgoztunk rajta. Mikor érünk a végére? Nem akarok senkiben túl nagy reményeket támasztani.”

Na, ez az! Egy igazi nesze semmi, fogd meg jól. De talán annál azért kicsit több.  A Metal Injection és más zenei szaklapok szerint önmagában az a tény, hogy Hetfield megszólalt ebben a témában, azt mutatja, hogy valóban készülőben van valami a Metallica háza táján. Talán csak saját vállukról akarták levenni a súlyokat, a rájuk nehezedő nyomáson akartak kicsit enyhíteni a meglehetősen vicces kommentárral. Az utolsó stúdiólemez, a Death Magnetic megjelenése óta 8 év telt el, úgyhogy ideje lenne, hogy Hetfield-ék felmutassanak valami újat.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr708373186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása