Fülesbagoly

Muse a Szigeten

2016. február 08. - matesas

Egy zenekar már idén is lesz a Szigeten, amelyért érdemes kimenni. Ez pedig a Muse, amely hat éve már tiszteletét tette Óbudán, és nem is okozott csalódást. Most a tavaly megjelent Drones című lemezükkel járják a világot.

muse.jpg

Imádom a Szigetet, ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy az elmúlt évek zenei felhozataláért is hasonló a lelkesedésem. A Szigetben az a jó, hogy önmagáért is lehet szeretni. A hangulatáért, az emlékekért, és mert egy nyári estén egy ilyen fesztiválban elmerülni, az egész egyszerűen nem lehet rossz program. A headlinerekkel kapcsolatos kesernyés mondatom pedig nyilvánvalóan abszolút szubjektum, ami nekem bejön, az lehet, hogy másnak nem, és ez persze fordítva is igaz. Az én Szigetem a ’90-es évek végén élte aranykorát, de ez legyen az én bajom, csupán azt jelenti, hogy rohadtul megy az idő, és nyilván ma már egészen mások a trendek.

Azért a szervezők mostanság is mindig elhoznak valakit, aki felkelti az érdeklődésem. Tavaly ott volt a Limp Bizkit, idén pedig jön a Muse, ezt ma jelentette be a Sziget iroda. Márpedig egy Muse-koncert, az maga a nagybetűs élmény, ez a csapat a modern rockzene legmagasabb fokát képviseli, és olyan színtiszta hanggal nyomják élő fellépéseiket, mintha egy stúdióanyagot hallgatnánk. A Drones anyagát izgalmas lesz élőben látni, hallani, a Sziget tehát idén is kihagyhatatlan, egy koncert erejéig legalábbis biztosan.

További fellépők:

David Guetta

Alex Turner

Years & Years

Bullet For My Valentine

Lumineers.

The Neighbourhood

K.I.Z.

Jess Glynne

Sigur Rós

Bastille

M83

CHVRCHES

Bloc Party

Sum 4

Parov Stelar

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr48370664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása