Fülesbagoly

Új lemezt készít a Rage Against The Machine?

2016. február 01. - matesas

Ha igazak a pletykák, valódi szenzáció van készülőben, és nem is a távoli jövőben egy vadiúj Rage Against The Machine albumra rázhatjuk a fejünket. Tom Morelloék utoljára öt éve adtak életjelet, az újraalakulós turnéjuk hatalmas sikert aratott.

rageagainstthemachine.jpg

Egyelőre csak kósza híresztelésekről ír a külföldi zenei sajtó egy esetleges új Rage Against The Machine lemez kapcsán. Mindenesetre az a pletyka kering, hogy a banda nyolc új számmal rendelkezik, és amolyan „vissza a gyökerekhez” típusú anyag megjelentetésére készül. Hivatalos megszólalás nincs, mint ahogyan egy 2017-es turnéról is csak suttognak a zsurnaliszták. Hogy ezek a találgatások csak az óhajok-sóhajok kategóriájába tartoznak? Meglehet, ám tulajdonképpen reménykedésre adhat okot, hogy 2007 és 2011 között a banda újra aktív korszakát élte, az újraegyesülős világ körüli turnén bőven lehetett idejük a közös jammelésre, vagy akár új nóták megírására. Akárhogy is lesz, azt hiszem senki sem venné rossz néven, ha Zack de la Rocha és társai ismét hallatnának magukról, persze ugyanolyan hangerővel, ahogy azt már tőlük megszoktuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr158346182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása