Fülesbagoly

Phil Anselmo náci?

2016. január 28. - matesas

Tűz alá került a videomegosztó oldalakon Phil Anselmo, a Pantera egykori frontembere. Történt ugyanis, hogy a 2004-ben agyonlőtt gitáros, Dimebag Darrell emlékére tartott Dimebash rendezvényen Anselmo előbb egy laza náci karlendítést mutatott be, majd a tömeg arcába kiabálta: White Power!

philanselmo.jpg

Az emlékkoncertet január 22-én tartották Hollywoodban, és olyan neves zenészek léptek fel, mint a Pantera basszerosa, Rex Brown, a Foo Fighters frontembere, Dave Grohl, vagy a Metallica bőgőse, Robert Trujillo.

Ám Anselmo pechére a YouTube felhasználók résen voltak és egy Chris R néven bejegyző rajongó felnyomta a jelenetet a videómegosztóra. „Ez egy nagyon szomorú pillanat, ez nem az, amit a Pantera képvisel. Phil Anselmo, te egy rasszista fasz vagy!” - írta a kiábrándult rajongó, és Philnek bizony csak a magyarázkodás maradt.

„Ok srácok, a fenébe is, csak vicceltem. Kibaszott fehér bort ittunk, hahaha... Én kibaszottul szeretek mindenkit, de kibaszottul utálom a faszokat, ennyi. Nem kérek elnézést.”

Hát, Phil, te sosem arról voltál híres, hogy bocsánatért esedezz. De ezt a dolgot gondold át még egyszer.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr478326396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása